Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dritan Agolli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

MAGNUM OPUS GROUP

L12205027C
(Studime në nivelin strategjik, manaxherial dhe operacional, analiza, vrojtime, sondazhe, kërkime, vlerësime; Konsulencë, shërbime administrative dhe manaxhim projektesh për subjekte fizikë dhe juridikë,)

Tirane 24209048 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni