Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:EDILE 2020 S.R.L.
Rezultate gjithsej: 1

EDILE 2020 ALB

M12820801N
(Aktivitetin e ndërtimit në përgjithësi, shitjen, shkëmbimin, drejtimin, qeradhënien e pasurive të paluajtshme për qëllime të ndryshme, ndërtimi dhe/ose ristrukturimi dhe prishja, direkte dhe/ose indi)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni