Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ENERGOINVEST, d.d - Sarajevo
Rezultate gjithsej: 1

ENERGOINVEST, d.d. - Sarajevo - Dega Tirana

L31311005F
(Veprimtaria arkitektonike dhe inxhinierike dhe këshillimi teknik, përveç zhvillimit profesional të dokumenteve të planifikimit. Dega në veprimtarinë e tregtisë së jashtme mund të zhvilloje tere veprim)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni