Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:EUROVIA SHPKNJ (shoqëria e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

EUROVIA shpknj

L91426009G
(Shoqëri me ndërtimtari, tregeti dhe shërbime. Import dhe eksport, instalim, mirmbajtje, tregti me pakicë dhe shumicë të paisjeve kompjuterike, kancelarike, telefonike, elektronike, mekanike, të telekomun)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni