Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edmond Kristo
Rezultate gjithsej: 4

EGNATIA - RADIO TV KABELL

K52931201O
(Televizioni kabllor , shtrirje e rrjetit kabllor televiziv,dhe Radio, studio grafike)

Elbasan ALL

ELBASAN TV

K92801201D
(Transmetim televiziv vendor. Ritrasmetim radio vendore)

Elbasan 80707 ALL

GS Albania

L82709204S
(Dizenjim dhe projektim dyqane dhe showroom per automjete, motoçikleta dhe motorre. Punime karrocerie dhe autoofiçine, tregtim i produkteve te ngjashme dhe qe lidhen me to. Import-Eksport, importim, eksport)

Elbasan ALL

QUALITY SMILE

M13427204D
(Import dhe eksport per permbushjen e objektit dhe qellimeve te saj, sherbim konsulence per kurat dentare, sherbim konsulence per kurat ne fushen e mjekesise estetike, kirugjise plastike invazive dhe joinvazi)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni