Skip to content

EGNATIA - RADIO TV KABELL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: K52931201O
Administrator: Klodjan Shqau
Objekti i Veprimtarisë: Televizioni kabllor , shtrirje e rrjetit kabllor televiziv,dhe Radio, studio grafike
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/09/2007
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, lagjia Partizani, prane drejtorise arsimore

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -643 351,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 128 392,00