Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduard Hoxha
Rezultate gjithsej: 2

Rubicon

M02129014T
(Objekti kryesor i veprimtarise se Shoqerise do te perfshije, por pa u kufizuar ne, emetimin e parase elektronike, kembimin valutor,ofrimin e sherbimit te pagesave, sherbimet keshilluese, ndermjetese dhe sherbim)

Tiranë ALL

IQONIC-GROUP

M11909001D
(Shitje, blerje dhe marrje me qira e pasurive te paluajtshme. Arredim i brendshem dhe i ambjenteve te perbashketa dhe fasadave te pasurive te paluajtshme dhe te luajtshme. Importeksport, tregetim me shumice e )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni