Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduard Molla
Rezultate gjithsej: 2

SPARK FUTURE

L61626003H
(Projektimi, realizimi, instalimi dhe/ose tregtimi i sistemeve elektrike, sistemeve të ndriçimit paneleve diellore. Ofrimin e shërbimit të projektimit, zhvillimit, realizimit, mirëmbajtjes të impianteve/si)

Tiranë ALL

Great Mountain Group

L92007507H
(Menaxhim i pasurise së paluajtshme. Shit blerje të pasurive të paluajtshme.Konsulencë në fushën e teknologjisë financiare. E-komerce. Menaxhimi elektronik i inventareve. Sisteme automatike të mbledhjes )

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni