Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduart Gjinaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

RAFAELO 2002

K22113003Q
(Import-Eksport të mallrave industriale, ushqimore, materiale ndërtimi (nga të gjitha llojet). Makineri dhe pjesë ndërrimi, mallra elektrike, hidraulike dhe hidrosanitare, lëndë drusore, të përpunuara d)

Tiranë 161723457 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni