Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduart Seitaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

''IMPULS - 95''

K42619205W
(Imp-eks, transport dhe tregtim me shumicë e pakicë të të gjithë gamës së produkteve të petrolieres duke përfshirë dhe lubrifikantet dhe bitumet speciale, lende djegëse, oksigjen. Projektim dhe ndërt)

Durres 9345131 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni