Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emi Canaj
Rezultate gjithsej: 2

Pret a Porter

M01323014Q
(Veprimtari në fushën e kulturës dhe publicitetit si në organizimin e ekspo-panaireve, spektakleve, eventeve të ndryshme, dasmave, realizimin e shtypit, fotografisë, filmit etj. Tregtimin e mallrave brenda)

Tiranë ALL

E Progress

M12709201L
(Import, eksport, tregti te artikujve te ndryshem, tregti me pakice te karburanteve, lendeve djegese, servis automjetesh, transport mallrash, veprimtari ne fushen e turizmit, Bar - Restorant, Hoteleri, tregti me)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni