Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Endrit Myrtaj
Rezultate gjithsej: 1

ALBATROSS CONSTRUCTION

M02118029L
(Ne fushen e ndertimeve te ndryshme. Ne fushen e tregetimit me pakice dhe shumice, importi dhe eksporti te : veshmbathje, konfeksione, hidrosanitare, hidraulike, elektrike, detergjente, artikuj tualeti dhe kozme)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni