Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Engjëll Hoxha
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

EUROMED

K71718012P
(Import-eksport të pajisjeve dhe materialeve elektromjeksore, laboratorike, spitalore, të ndryshme, shitjen e tyre me shumicë dhe pakicë, mirëmbajtjen dhe servisin e tyre. Të gjitha operacionet tregtare, i)

Tiranë 26111098 ALL

ACTIVPLAST

L62427003I
(Prodhim, montim dritaresh, dyer, vetrata, qepena plastike dhe alumini. Furnizim për punim profili plastik (pvc), alumini dhe xhami.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni