Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enio Jaço
Rezultate gjithsej: 1

CBS (CREATIVE BUSINESS SOLUTIONS)

L61312066R
(Të kryejë këshillime, trajnime si dhe asistencë teknike në dobi të organizatave, bizneseve ose individëve që kërkojnë asistencë të specializuar apo synojnë rritjen dhe përmirësimin e performancë)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni