Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enka Merko
Rezultate gjithsej: 1

RIEN Investment Group

L92515005Q
(Në fushën e ndërtimeve, restaurimeve dhe rikonstruksioneve të objekteve civile, ushtarake, industriale, tregtare, turistike, shëndetësore, kulturore, sportive, vepra kullimi dhe vaditje, infrastrukturë, )

Berat ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni