Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Entela Çano
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A & E ENGINEERING sh.p.k

K72113010E
(Ndërtim, projektim, zbatim, mbikqyrje, kolaudim, ristrukturim etj, objekteve sociale, kulturore, ekonomike, industrial, objekte banimi. Prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi, inertesh. Ndërtim godina banimi)

Tiranë 1404052 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni