Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erald Kërri
Rezultate gjithsej: 1

CHIMICA-AL SHPK

M31703048H
(Import, eksport, tregti me shumice dhe pakice te produkteve kimike ne pergjithesi dhe dytesore qe kane perdorim te ndryshem si industriale, ekologjike, farmaceutike, kozmetike dhe shtepiake, detergjent, dete)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni