Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erind Gjoka
Rezultate gjithsej: 1

BIGWIND

M11620024S
(Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese te energjise elektrike eolike dhe veprave ndihmese ne territorin e Republikes se Shqiperise, ne Bashkine Vlore, ne Zonen e Llogarase. Aplikimi dhe marrja nga Q)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni