Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eriola Vogli
Rezultate gjithsej: 1

METRONET

L02309004J
(Sherbime kalibrimi si dhe ngritje laboratoresh, investim, sherbime metrologjike,realizimin e softwereve, mirembajtjen e sistemeve te realizuar prej saj dhe te treteve, sherbime informatike, import-eksport te ma)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni