Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erjola Xheko
Rezultate gjithsej: 1

ALUFLOR AMERICA

M32211502L
(Objekti i aktivitetit ekonomik dhe financiar të shoqërisë “ALUFLOR AMERICA” Sh.P.K. do të jetë projektimi, furnizimi, zbatimi i fasadave të ndërtesave te te gjitha llojeve, si Fasada xhami, Fasada)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni