Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ervis Cenaj
Rezultate gjithsej: 1

PRO GREEN

M11517040F
(Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi. Punime dheu, tarracime, prodhim elementesh te parafabrikuara betoni e betonarme e kompletimi me instalimet e nevojshme, ndertime civile, industriale, turistike, ndertim )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni