Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:FININC S.P.A
Rezultate gjithsej: 1

INC SPA

02174820049
(Kompania kryen veprimtarinë e ndërmarrjes së ndërtimit, gjithashtu si kontraktor i përgjithshëm dhe promovues, drejtpërdrejt ose përmes ndërmarrjeve ose subjekteve të tjera, në Itali dhe jashtë saj.)

Torino ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni