Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatjon Bruçi
Rezultate gjithsej: 1

5GX ENERGY

M24527403N
(Prodhim i energjise elektrike nga impiante gjeneruese fotovoltaike, eolike, hidrike, etj, si dhe tregtim i energjise elektrike. Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese (fotovoltaike, eolike, hidri)

Lushnje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni