Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatjon Mahmudaj
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

"Agro Albania Group"

L84626401A
(Veprimtari në fushën e bujqësisë, blegtorisë, pemtarisë dhe prodhimeve të detit. Tregtimi, përpunimi, eksporti, importi i prodhimeve bujqësore, blegtorale të papërpunuara dhe të papërpunuara dhe im)

Fier ALL

SummerSun

M21803037R
(1. Studime dhe analiza në fushën e energjisë në përgjithësi. Projektimi i të gjitha llojeve të veprave energjetike. 2.Menaxhimi dhe operimi e veprave të ndryshme energjitike. 3. Shitja e energjisë )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni