Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatmir Çiftja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A.M.F.

K33329201J
(Eksport - Import e tregtim me shumice dhe pakice te te gjitha mallrave industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqesore, fruta- perimeve. Tregtim te materialeve ndertimore, plehrave kimike, paisjeve elektrik)

Elbasan 2202652 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni