Skip to content

TESIDEM ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-15 07:33:36
JSON

NIPT: M21310040L
Administrator: Fatos Koçi
Objekti i Veprimtarisë: lmport-eksport te pjeseve te kembimit, pjese kembimi, servis per riparime automjeteve te te gjitha llojeve dhe te tipeve te ndryshme, duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi, import eksport tregti me shumice e pakice te vajrave lubrifikante. Import eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per autoveturat dhe automjetet e te gjitha llojeve dhe tipeve BULETINI te ndryshme duke perfshire ketu autovetura dhe makina te cdo lloji dhe tonazhi, Import eksport dhe shitje blerje me shumice dhe pakice te makinave dhe autoveturave te te gjitha llojeve e tonazheve. lmport-eksport dhe tregtim me shumice dhe pakice gomash te gjitha llojeve. lmport-eksport te aksesoreve te automjeteve te te gjitha llojeve dhe veshjeve te punes, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: TESIDEM ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05/01/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ilir Koçi; Nebi Koçi; Vladimir Toslluku
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Durrësit, Hyrja -1, Zona Kadastrale 8310, Nr.Pasurie 10/211-N3/2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.06.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani / A.Baja