Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Flora Cinga
Rezultate gjithsej: 1

ENERGIA DI SOLE

M31703031N
(Implementimi dhe menaxhimi i projektit gjenerues te energjise elektrike, fotovoltaike dhe veprave ndihmese. Prodhim i energjise elektrike nga burimet e rinovueshme. Ndertimi i objekteve hidroteknike, fotovol)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni