Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Florian Kallmeti
Rezultate gjithsej: 2

FLO-BES CONSTRUCTION

L71509021K
(Veprimtari ne fushen e studimeve, projektimit dhe ndertimit, punime germimi ndertimi, prishje te godinave ekzistuese, ndertim te objekteve civile shume kateshe per strehim dhe sherbime punime topografike, nd)

Tiranë ALL

Kfarma

M12318005S
(Import-export, tregti me shumice dhe pakice, me porosi me e-mail ose nepermjet internetit te produkteve kozmetike)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni