Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Frederik Prodani
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

InfoSoft Office (ish "Inter Office"; ish "Infosoft M I"; ish "INFOSOFT PLUS")

J62426002Q
(Import eksport dhe tregtim te artikujve kancelarik, konsumablave etj. Krijim paketa programesh per fusha te ndryshme, animacion i kompjuterizuar dhe sherbime te tjera software. Studime, informime, keshillime pe)

Tiranë 46618787 ALL

TONER ITALIA

L71907016A
(Prodhim dhe tregtim te konsumablave te ndryshme per pajsje fotokopje dhe printera. Rimbushje/rigjenerim bojrash per keto pajisje. Aktivitet tregetar qe konsiston ne prodhimin, importin dhe exportin e konsuma)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni