Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gëzim Feçi
Rezultate gjithsej: 1

ECO PASTRIMI 2L

L67512601M
(Në fushën e shërbimit e pastrimit, në nivele bashkëkohore, gjelbërimit, funeral, dekor dhe faktorëve të tjerë ekologjik të mjediseve urbane, zbatimin e standardeve shtetërore në përkrahje dhe zhvil)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni