Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gëzim Koçiu
Rezultate gjithsej: 1

4 PLUS MEDIA GROUP (ish ""MISHEL"")

K54109403E
(Krijimi, zoterimi, dhe venia ne funksionim te nje rrjeti transmetimi Televiziv lokal dhe Radio lokale. Prodhimi dhe transmetimi i programeve radiofonike dhe televizive. Import dhe tregtim te paisjeve transme)

Lushnje 224891 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni