Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gëzim Sulaj
Rezultate gjithsej: 1

TEATER TV STUDIO

K22224001M
(Sherbime te konsulences ne fushen e teknologjise se informacionit. Sherbime te mbeshtetjes teknike dhe mirembajtjes se sistemeve te teknologjise se informacionit. Sherbime ne fushen e programimit dhe portaleve )

Tirane 618524 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni