Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gerald Radomi
Rezultate gjithsej: 1

IGR CONS

M11508017S
(Ndertim objektesh te permasave te ndryshme, shtepi, vila, ndertesa shumekateshe ose komplekse pallatesh, punime mirembajtje, sherbime fasadash. Ndertim rrugesh dhe urash si dhe ndertime portuale dhe rikonstruks)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni