Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gesild Beqiri
Rezultate gjithsej: 1

GESI 05 GROUP

L61306065C
(Import mallra të ndryshme dhe lëndë të para. Shërbime në konsulenca teknike Inxhinierie, Topografike. Shitje materiale ndërtimi. Shitje materiale elektrike dhe Hidrosanitare. Zbatim i punimeve dhe ndërt)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni