Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Giorgio Palamidessi
Rezultate gjithsej: 1

GIO ' S ICE

L61529507M
(Prodhim dhe shpërndarje kroisant dhe akullore në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj; Përveç aktiviteteve të listuara me sipër shoqëria, në kuadër të objektit të saj)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni