Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Giuseppe Cristofaro
Rezultate gjithsej: 1

TONER ITALIA

L71907016A
(Prodhim dhe tregtim te konsumablave te ndryshme per pajsje fotokopje dhe printera. Rimbushje/rigjenerim bojrash per keto pajisje. Aktivitet tregetar qe konsiston ne prodhimin, importin dhe exportin e konsuma)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni