Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjergji Bezati
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

VIANTE Konstruksion (ish "GJELI 2003")

K47103804L
(• Aktivitet ne fushen e ndertimit dhe projektimit. Punime germimi ne toke, Ndërtime civile dhe industriale, Rikonstuksion dhe mirembajtje godinash civile e ifrastrukture, veshje fasada, Rruge, autostrada,)

Gramsh 12066568 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni