Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjon Radovani
Rezultate gjithsej: 2

GANT 1

M03518001Q
(Aktivitet ne fushen e ndertimit dhe prodhimit, perpunim dhe prodhim gelqere, import - eksport te gelqeres dhe produkteve te ndryshme.Shit-blerje, import - export i sherbimeve dhe produkteve te ndryshme. Shoqeri)

Ura Vajgurore ALL

LIP - LEZHA INDUSTRIAL PARK

M08328501I
(Zhvillimi dhe administrimi i veprimtarive ekonomike ne shtetin shqiptar, si ne favor te organeve publike dhe kompanive private, ne kontekstin e marredhenieve te vazhdueshme me institucionet qendrore dhe lokale,)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni