Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gregori Pushi
Rezultate gjithsej: 1

SMART MARKET

M02104004C
(Import-eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te mallrave dhe artikuj te ndryshem industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqesore, pijeve freskuese dhe alkolike, duhan, cigare. Hapja e marketeve-supermarkete)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni