Skip to content

SMART MARKET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-09-08 10:19:19
JSON

NIPT: M02104004C
Administrator: Genci Zerelli; Maksim Musta
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te mallrave dhe artikuj te ndryshem industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqesore, pijeve freskuese dhe alkolike, duhan, cigare. Hapja e marketeve-supermarketeve.Kembim valutor.Veprimtari e agjentit per transferte parash ne emer dhe per llogari te nje subjekti financiar jobanke. Veprimtari e agjentit komisioner. Hapjen e agjensive te udhetimit, turistike dhe reklamash. Hapjen e agjensive per shitjen e biletave ajrore, detare dhe tokesore. Transport mallrash dhe udhetaresh per vete dhe te trete brenda e jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Hapjen e dyqaneve per tregtimin e bizhuterive te te gjitha llojeve prej floriri, argjendi, sermi, diamanti, etj. Hapjen e qendrave dhe komplekseve sportive per argetimin dhe çlodhjen e njerezve, salla lojrash per femije dhe te rritur, salla per ushtrimin e forces per femije e te rritur. Hapjen e qendrave estetike, masazheve dhe kozmetike. Sherbim ne fushen e ushqimit social, barrestorant, piceri, hoteleri, sherbime ne fushen e turizmit. Zhvillim te aktivitetit tregtar ne dyqane te te gjitha llojeve, lokale, markete dhe hipermarkete. Eksport-import sipas legjislacionit shqiptar. Kultivimi i produkteve bujqesore dhe frutikultures si dhe tregtimin me shumice e pakice i produkteve te tyre; Cdo veprimtari tjeter qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te Shoqerise dhe qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar ne fuqi. Ndertim, menaxhim dhe shitje dyqanesh per shitje te mallrave me shumice e pakice per llogari te vete apo te treteve;blerje,rifurnizim te mallrave ushqimore te pergjitheshme ne bashkepunim me shoqeri dhe entitete te tjera, si dhe import-eksport te mallrave te ndryshme qe do te jene objekt i aktivitetit tregtare.Menaxhimi i qendrave tregtare, bareve dhe restoranteve. Importi - eksporti, shitja me shumice dhe pakice e produkteve tekstile, veshje te te gjitha llojeve. Tregtimi i artikujve te ndryshem. Importi - eksporti shitja me shumice e pakice e pajisjeve elektrike, elektronike, lende te para per industrine, materiale ndertimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash kancelari, pjese kembimi, auto dhe makineri te cdo lloji, pajisje teknologjike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: SMART MARKET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.09.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Aleksander Moisiu", nr pasurie 5/359-N6, zona kadastrale 8120.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 08.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani