Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Guido Ottolenghi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LA PETROLIFERA ITALO ALBANESE SH.A

K71906007R
(Shoqëria ka për objekt, i cili realizohet në përputhje me Ligjin nr. 9231, datë 13 maj 2004 "Për ratifikimin e Marrëveshjes së Konçesionit të formës BOO për ndërtimin dhe shfrytëzimin e një termi)

Tiranë 489323097 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni