Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hamdi Pasha
Rezultate gjithsej: 1

GOLDEN GROUP

L91307049F
(Prodhim dhe ndërtim impiantesh elektrike me energji diellore dhe me anë të erës. Struktura për azil për të moshuar. Eksport-import mallrash ushqimore dhe industriale si dhe tregtimin e tyre brenda dhe ja)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni