Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hamit Danaj
Rezultate gjithsej: 1

NEXUS GROUP

L61308059O
(Import Eksort te detergjeteve te te gjitha llojeve, mallrave industrial dhe ushqimore, materialeve te ndertimit veglave te punes, materialeve elektrike hidraulike prodhime bujqesore dhe blektorale, pijeve alkol)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni