Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hamz Islamaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BE - IS SH.P.K

K71412003A
(Studim - Projektim, Konsulenca te ndryshme. Ndertime konstruksione te ndryshme. Prodhime, perpunime materiale inerte, perpunim, prodhim lende drusore, alumini dhe hekuri, import eksport i tyre. Hapje kurse priv)

Kukes 24024603 ALL

MARITIME LOGISTICS

M11322505U
(Slokers, ngarkim, shkarkim automjetesh, mallra gjenerale, mallra rifuxho, etj. Transport cargo, lashing-unlashing. Në përputhje me legjislacionin shqiptar, në mënyrë që të arrihet qëllimi i cituar më l)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni