Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Haxhi Veliu
Rezultate gjithsej: 1

POLIÇAN GREEN ENERGY

M31711024B
(• Studim, projektim, zbatim, prodhim dhe tregtim i energjisë elektrike nga burime alternative si sistemet fotovoltaike, parqet e erës, termocentralet, biomasa etj • Implementimi dhe menaxhimi i projekt)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni