Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hervin Fora
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

VINIPHARMA

J71315004T
(Import - eksport të artikujve farmaceutike. Të gjitha operacionet tregtare, industriale dhe financiare në pasuri të luajtëshme dhe te paluajtëshme, të konsideruara të dobishme dhe të nevojshme për rea)

Tiranë 6973003 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

EUROMED

K71718012P
(Import-eksport të pajisjeve dhe materialeve elektromjeksore, laboratorike, spitalore, të ndryshme, shitjen e tyre me shumicë dhe pakicë, mirëmbajtjen dhe servisin e tyre. Të gjitha operacionet tregtare, i)

Tiranë 26111098 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni