Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hysni Dizdari
Rezultate gjithsej: 1

"Universiteti ELITE"

L22326009V
(Objekti i veprimtarise se Shkolles se Larte "Universiteti ELITE" eshte kontributi ne zhvillimin e Arsimit te Larte Universitar jo publik ne fusha te ndryshme shkencore dhe profesionale, ne edukimin me vlerat)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni