Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:INTER INDUSTRIES
Rezultate gjithsej: 1

TELEMENIA CURRAJ

L26529002R
(Objekti i Shoqërisë është planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i hidrocentralit në lumin "Curraj" në rrethin e Tropojës, duke përfshirë financimin e Koncesionit, prodhimin, furnizimin, )

Shkodër 0 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni