Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ibrahim Pozhari
Rezultate gjithsej: 2

EM TECHNOLOGY AND SERVICES

K81618020E
(Modelim prodhim tregtim karta te parapaguara telekomunikacioni normale dhe elektronike.Prodhim,tregtim,shperndarje te aparateve dhe aksesoreve te telefonise fikse dhe celulare.Dizenjimi,modelimii,prodhimi,i)

Tiranë ALL

ARTEMIS MEDIKAL TEKNIK

M22316027Q
(Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kuruese dhe qendrave ambulatore te diagnostikimit ne territorin e Shqiperise, spitaleve dhe laboratoreve, konsulence ne kete fushe. Organiz)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni