Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Idajet Ismailaj
Rezultate gjithsej: 1

MOTUS

M02404024C
(Shoqeria e cila ka organizimin si nje shoqeri holding, do te jete zoteruese e kuotave te nje ose disa shoqeri te tjera dhe do te ofroje asistence per shoqerite e zoteruara ne menyre te drejtperdrejte ose te ter)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni